minkaffe-logo

Kopi mengandungi kafein, bahan perangsang (stimulant) semulajadi yang telah terbukti dapat membantu meningkatkan tahap tenaga dan meningkatkan kecerdasan

Tambahan pula, banyak kajian terkawal pada manusia menunjukkan bahawa kopi memperbaiki pelbagai aspek fungsi otak termasuk daya ingatan, mood, kecerdasan, tahap tenaga, tempoh reaksi dan fungsi mental secara am.

Jadikan Min Kaffe sebagai minuman wajib anda Ramadhan ini!

KOPI ADALAH SUMBER UTAMA ANTIOKSIDAN DAN NUTRISI YANG BAIK

Kopi tidak hanya memberikan anda kepuasan sensasi, ia juga penuh dengan antioksidan dan nutrisi penting termasuk Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B5 (asid Pantotenik), Vitamin B1 (thiamine), Vitamin B3 (niacin) , Mangan, Potassium, Magnesium dan Fosforus5. Antioksidan dalam kopi membantu anda melawan radikal bebas yang merupakan punca utama kerosakan sel dan penuaan pramatang.

Dengan kata lain, kopi menjadikan anda kekal sihat dan menawan!

ROBUSTA –
KOPI PREMIUM PILIHAN RAMAI

Min Kaffe diformulasi dengan kopi Robusta berkualiti tinggi dan garam buluh asli dari Korea. Kopi robusta memberikan aroma yang memikat dan rasa kopi yang lebih enak – menjadikannya pilihan sempurna untuk pencinta kopi. Robusta juga lebih tinggi dalam kafein, memberikan anda kecerdasan mental yang lebih baik, menjadikan anda bertenaga sepanjang hari.

Sahajidah Garam Buluh dirumus dengan resipi warisan tradisional Korea 1,300 tahun yang lalu. Ia kaya dengan mineral dan unsur mikro terutamanya Magnesium. Magnesium membantu meningkatkan penyerapan kalsium dan mengekalkan keseimbangan bendalir dalam badan anda.

Tanpa tambahan gula, anda kini boleh menikmati secawan Min Kaffe kegemaran anda hari ini tanpa kerisauan penambahan kalori!

  • Dirumuskan dengan kopi Robusta berkualiti tinggi dan garam buluh asli 100% dari Korea
  • Tiada gula tambahan
  • Sumber magnesium
minkaffe-bestbrandsme

MIN KAFFE –
PEMENANG ANUGERAH KOPI PREMIUM

Min Kaffe telah dianugerahkan Jenama Kopi Paling Premium oleh Brand Laureate pada tahun 2019 kerana formulanya yang terbaik dan inovatif. Anugerah ini memperakui setiap penyelidikan yang dilakukan tahun demi tahun dalam memperbaharui dan menyempurnakan Min Kaffe sebagai satu-satunya kopi garam buluh yang asli di pasaran.

Promosi : Beli 11 kotak Min Kaffe, dapatkan SATU kotak percuma sementara stok masih ada! Layari laman web kami untuk info lanjut.