Rumah Cun,
Lebih Ganjaran.

Sudah bersedia untuk misi yang seterusnya? Jom kita KONMARIE kan rumah kita mulai sekarang! Takde lah penat nanti nak buat kuih raya lah, ketupat rendang lah, dan nak mengemas pula. Kalau anda memerlukan motivasi, check out ganjaran yang telah kami sediakan yang berjumlah RM100,00!

Jom Kita Mulakan

Ingin mendapatkan tips mudah untuk membersihkan rumah anda? Klik pada mana-mana bahagian rumah untuk tips-tips pembersihan dari kami!

RUANG MASAKAN DAN MAKANAN

Disini lah ruang yang paling syiokk sekali sekiranya ada seseorang di rumah yang rajin memasak. Jika anda mak-mak yang merasakan ruang dapur anda semakin suram dan tidak ceria, mari ikuti tips yang disediakan:

Klik setiap gambar untuk tips #RumahCun

RUANG SEMBANG

Raya nanti inilah tempatnya yang akan selalu digunakan. Apa kata kita polish sikit supaya ianya nampak bersih berseri dengan mengikuti tips berikut:

Klik setiap gambar untuk tips #RumahCun

RUANG BERADU

Disini merupakan ruang privasi anda dimana 1/3 ruang nya adalah terdiri daripada pakaian (jika anda seorang perempuan). Ikuti tips berikut yang kebanyakannya berkisar tentang penjagaan pakaian dan perhiasan diri:

Klik setiap gambar untuk tips #RumahCun

RUANG BERFIKIR DAN TERMENUNG

Sesetengah orang menghabiskan banyak masa dalam bilik mandi / tandas. Sambil-sambil berfikir dan termenung tu, apa kata gerakkan tangan dan badan untuk mencuba tips-tips tandas ‘diraja’ seperti di bawah:

Klik setiap gambar untuk tips #RumahCun

HALAMAN RUMAH

Halaman rumah juga perlu dijaga rapi. Kita juga menyediakan pelbagai tips untuk halaman yang cantik untuk anda:

Klik setiap gambar untuk tips #RumahCun

Jom Sahut Cabaran!

Anda sudah bersedia untuk menyahut cabaran #MisiRumahCun? Dapatkan produk Eziclean dan BioCleanz untuk meringankan kerja-kerja membersih supaya anda dapat meluangkan lebih masa bersama keluarga Raya ini. Jangan lupa untuk menyertai peraduan #MisiRumahCun untuk peluang memenangi jumlah hadiah keseluruhan bernilai sehingga RM100,000!